• Fri frakt över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service

Skjortor

Hos oss kan ni hitta ett sortiment skjortor för barn och baby i mjuka och härliga material. 

Under varje produkt har du en storleksguide som hjälper dig att köpa rätt storlek. Där finner du också materialbeskrivningar för varje produkt.  Att handla barnkläder online ska både vara enkelt, smidigt och praktiskt. Har du några frågor om ditt köpa av barnkläder hör av dig till oss på vår kundtjänst via mail eller telefon om du har några frågor.

Filtrera
Sortera

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visar av 0
Visa fler fina produkter

Skjortor barn

Att skjortan ska åka på börjar bli mer och mer populärt bland barnen. Visst känner vi många igen den avsvalkande linneskjortan under sommartid eller flanellskjortan framåt höstkanten?

Linneskjorta

Vi hänger på denna charmiga trend och har linneskjortan i olika färger. För att få hela ”linne-looken” så tipsar vi om att matcha skjortan med vår linnebyxa, en outfit som är både bekväm och trendig. Linneskjortan passar även bra att ha under en ziptröja tillsammans med ett par mjuka jeans för att få en lite mer vardaglig avslappnad look.

Skjortjacka

En annan tuff skjortvariant är skjortjackan som är en skjorta med hoddie och avtagbar huva. Skjortjackan är fodrad med grå bomullscollege vilket gör att den även fungerar perfekt som en tunnare höstjacka. Senare i höst får vi in superfina julskjortor för alla olika tillfällen under juletid. Håll utkik!