menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

SPARA
50%
Online only!

Vinteroverall -Unifit -Burgundy

Geggamoja

1 499 kr (-50%)
749 kr

Unifit är en teknisk overall med 10.000 mm vattenpelare. Slitstarka vinteroveraller som tål tuff lek och tufft väder.  Overallen har en slitstark förstärkning på rumpa och knän. Vadderingen av funktionspolyester gör att den anpassar sitt värmande efter ute-temperatur och efter barnets aktivitet. Benslutet öppnas med blixtlås, och kan också regleras med kardborre.

På insidan av benet finns snölås och reglerbar benöppning i form av snodd och stopper. Perfekt för att tighta till öppningen och på så vis reglera längden på benet och förhindra onödigt slitage. Benslutet är också förstärkt med slitstark förstärkningsmaterial. I ärmen finns en mjuk och stretchig mudd som sluter tätt och inte släpper in någon snö eller luft. Ärmens öppning regleras lätt med kardborre.

Vinteroverallen har avtagbar luva och många reflexer för att synas bra i mörkret.

Vattenpelare: 10.000 mm Andningsförmåga 5000 g Coating: BIONIC Finish ECO®

 2019 medverkade Unifit i Bäst i test med följande recensioner.

Bäst i test 2019
"Geggamojas Vinteroverall - Unifit är en klassisk modell som effektivt håller värmen och är vattentålig, vilket är grunden för att ytterplagg för vinterbruk ska anses som bra.

Detta är en av få vinteroveraller som försetts med ett riktigt bra antal reflexer. Geggamojas overall, modellen Unifit, är rejält varm och man behöver aldrig oroa sig för att barnet ska frysa, eller knöla med flera lager kläder. Tygerna håller hög kvalitet. Några nötningar syns knappt, mycket tack vare de förstärkta partierna vid knä och rumpa."

Citat: Bäst i Test - 2019

Att tänka på när du väljer storlek - När du köper en vinteroverall till ditt barn är det viktigt att du väljer rätt storlek. Bli inte lurad av längden från nacke till gren - tänk på att ditt barn ska kunna sitta ner utan att overallen stramar i grenen.

Läs vår guide om vinteroveraller här

Material:

Tyg: 100% Nylon Vaddering: 100% Polyester Foder: Funktions-fleecefoder

Taggar
Tvättråd:
Tvättas i 40 grader, ej torktumling. Stäng blixtlåsen och fäst alla kardborrband innan tvätt. Använd minimalt med tvättmedel och inget sköljmedel - det förstör funktionen i materialet. Tvätta inte overallen för ofta. Du kan lätt torka av den med en trasa emellanåt. Overallen kan torkas på svag värme i torkskåp eller i torkrum. För hög värme gör att tejpen i sömmarna, som förhindrar läckage, smälter. Du finner fullständiga tvättråd i overallens tvättetikett.

Inspireras av våra kunder @geggamojacom