menu icon Created with Sketch. menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

Online only!

Vinteroverall Gråblå 110/116

Geggamoja

1 499 kr

BÄST I TEST!
Unifit är en teknisk overall med 10.000 mm vattenpelare. Slitstarka vinteroveraller som tål tuff lek och tufft väder.  Overallen har en slitstark förstärkning på rumpa och knän. Vadderingen av funktionspolyester gör att den anpassar sitt värmande efter ute-temperatur och efter barnets aktivitet. Benslutet öppnas med blixtlås, och kan också regleras med kardborre.

På insidan av benet finns snölås och reglerbar benöppning i form av snodd och stopper. Perfekt för att tighta till öppningen och på så vis reglera längden på benet och förhindra onödigt slitage. Benslutet är också förstärkt med slitstark förstärkningsmaterial. I ärmen finns en mjuk och stretchig mudd som sluter tätt och inte släpper in någon snö eller luft. Ärmens öppning regleras lätt med kardborre.

Vinteroverallen har avtagbar luva och många reflexer för att synas bra i mörkret.

Vattenpelare: 10.000 mm Andningsförmåga 5000 g Coating: BIONIC Finish ECO®

Mått overall

mått overall

Att tänka på när du väljer storlek - När du köper en vinteroverall till ditt barn är det viktigt att du väljer rätt storlek. Bli inte lurad av längden från nacke till gren - tänk på att ditt barn ska kunna sitta ner utan att overallen stramar i grenen.

Läs vår guide om vinteroveraller här

Material:

100% Nylon Vaddering: 100% Polyester Foder: Fleecefoder

Taggar
Tvättråd:
Tvättas i 40 grader, ej torktumling

Inspireras av våra kunder @geggamojacom