menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.

Du har 300 kr kvar till fri frakt!

 VARM MED VINDFLEECE

Vind-och vattentät fleece håller barnet varmt och torrt! Används antingen som lager 1 på vår- och höst eller som lager 2 vid kallare perioder.  Geggamojas vindfleecekläder är därför användbara under en stor del av året. Fleecen är tillverkad  av tre lager - Utsida i mjuk borstad fleece, mellanlager av vatten- och vindtät, men andandes, membran. Och sist, närmast kroppen, en lätt och smidig funktionsmesh. I årets kollektion av Geggamojafleece finner du overaller, jackor, vantar och tossor - alla i samma sköna funktionella fleece. Läs mer nedan om några av våra produkter.


Fleece

Lekvänlig jacka

Den sköna och praktiska fleecejackan har avtagbar luva för största säkerhet. Blixtlås fram och i sidorfickor. I toppen på blixtlåset sitter ett litet skydd som hindrar blixtlåset att skava på hakan. Ett mjukt och smidigt plagg perfekt för alla dagens aktiviteter utomhus.

Torr och varm!

Våran  härliga vindfleece har en vattenpelare på 3000 mm samt en andning på 3000 g.
Mellan de 2 fleecelagren finns det vatten och vindtäta membranet, och plaggets insida är en mjuk mesh. 

Fleece för minis

En fleeceoverall är det bästa plagget för de små liven. Används som lager 1 eller lager 2, allt beroende på temepraturen ut. Vatten- och vindtät som våra jackor. Övervik i ärm- ovh benslut hör att storleken växer med barnet. Avtagbar luva för högsta komfort.

Vilen storlek passar bäst?Vi guidar dig fram till rätt storlek.

En vindfleeceoverall ska räcka länge, säsongen är lång och barnet ska plats för flera lager kläder under overallen. Både lager 2 och lager 3. Nedan har du måtten som guidar dig i ditt storleksval. Mät och finn rätt storlek.

En fleecejacka måste sitta skönt för att ge bästa rörlighet vid fart och fläkt. Tänk på att barnet ska kunna ha jackan som lager 2, då ska en undertröja
få plats. När du mäter ärmarna så mät med armen utsträckt. Säsongen är lång och en lite större jacka vid säsongens början är inte helt fel. Det är enkelt att vika upp ärmsluten i starten.