Välkommen till Geggamoja

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

 VARM MED VINDFLEECE

Vind-och vattentät fleece håller barnet varmt och torrt! Används antingen som lager 1 på vår- och höst eller som lager 2 vid kallare perioder.  Geggamojas vindfleecekläder är därför användbara under en stor del av året. Fleecen är tillverkad  av tre lager - Utsida i mjuk borstad fleece, mellanlager av vatten- och vindtät, med  membran som andas. Och sist, närmast kroppen, en lätt och smidig funktionsmesh. I årets kollektion av Geggamojafleece finner du fleece overaller, fleecejackor, fleecetröjor, vantar och tossor - alla i samma sköna funktionella fleece. Läs mer nedan om några av våra produkter.


Fleece

 Fleecejacka/fleecetröja

Den sköna och praktiska fleecejackan har avtagbar luva för största säkerhet. Blixtlås fram och i sidorfickor. I toppen på blixtlåset sitter ett litet skydd som hindrar blixtlåset att skava på hakan. Ett mjukt och smidigt plagg perfekt för alla dagens aktiviteter utomhus. Fleecjackan finns från stl 74/80 till 146/152.

 Fleeceoverall för barn

En fleeceoverall är det bästa plagget för de små liven. Används som lager 1 eller lager 2, allt beroende på temepraturen ut. Vatten- och vindtät som våra jackor. Övervik i ärm- och benslut hör att storleken växer med barnet. Avtagbar luva för högsta komfort. Våra fleeceoveraller finns från stl 50/56-86/92.

Inspireras av @geggamojacom