menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

(89 produkter)

Filtrera
Storlek Kläder (0/13 valda)
Storlek solhattar (0/4 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Våra badkläder till barn

Bad och vattenlek hör sommaren till och vi vill att barnen ska kunna njuta av sommaren på bästa sätt. Vi har UV- kläder till både barn och baby, både uv-dräkter och uv- badkläder till alla barn.

Matcha gärna med en badrock till barnet i Geggamojas klassiska ränder. Vi valde att sätta en dragkedja på våra badrockar för att förhindra att skärpet lossnar eller försvinner. Badrocken är vändbar och med fickor. Badrocken till barn är tillverkad i en skön ekologisk bomull.

Badrockarna är i mjuk frotté och är lika härliga att mysa i som att svepa in sig i efter badet. 

För våra allra minsta vänner är UV-filten ett måste, skyddar mot solen utan att bli varm, samt UV-gardinen till barnvagnen eller bilbarnstolen. 

Alla våra UV kläder har 50+ i solskydd och tillverkad i snabbtorkande material. 

Solhatten är bästa kompisen när solen står högt på himlen. Vi har två varianter, en klassisk modell med skärm och ett knytband som man kan ta av om man vill. Den andra har en bred skärm som skyddar ögon och ansikte och långt skydd för nacken mot solens strålar.  Solhatten är tillverkad i ett snabbtorkade material som andas och håller barnet svalt.

Men även hur mycket vi skyddar dem är det ändå viktigt att hålla uppsikt och vara med på tecken om barnen har fått för mycket av solen. Fyll på med vätska och ta välbehövliga pauser i skuggan med lite fika. 

>>Se vår Liveshopping där vi berättar mer om UV-kläder>>