• Fri frakt tom 24/12
  • Snabba leveranser
  • Personlig Service
(0items € 0.00)

You have no items in your shopping cart.

Ytterkläder

Funktionella ytterkläder för ditt barn

Vi tycker att det är viktigt att tillverka ytterkläder som ger barnen de bästa förutsättningarna för att röra sig och leka fritt i alla väder. Regn, vind eller kyla, här kan du hitta rätt ytterkläder för ditt barn oavsett vilket väder dagen har att erbjuda.

Miljövänliga Ytterkläder för barn

Våra ytterkläder i nylon ttaslan är behandlade med Bionic finish Eco coating - ett miljövänligt alternativ till behandling mot vatten- och vind, helt fritt från Flourkarboner och andra skadliga ämnen. Våra ytterkläder har en en enastående andningsförmåga och förstärkningar på områden som ofta utsätts för slitage.

Våra ytterplagg tillverkas med den vatttenavstötande impregneringen, BIONIC Finish ECO® som är helt fri från flourkarboner. Läs mer här, , eller under respektive plagg för mer information.

Matcha ytterkläderna med andra barnkläder

Missa inte att matcha med någon av våra härliga mössor för att få en komplett outfit med den rätta Geggamoja-stilen för ett aktiv utelek.

Under varje produkt hittar du storleksguider och tvättråd som hjälper dig att hitta rätt. Har du några frågor om våra ytterkläder vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Läs mer

Sortera efter:

Följ oss

Återförsäljare

Nyhetsbrev

Prenumenera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra spännande erbjudanden och hålla dig uppdaterad i Geggamojas värld!

Betalningsalternativ

© 2014 Geggamoja alla rättigheter reserverade . Produceras av Likipe Digital