menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

Doddi mixade färger 30 cm

Geggamoja

Artikelnr 247001
369 kr
Psst! Created with Sketch. Geggamoja tipsar...

Geggamojas återvinningsmaskot, sydd av överblivna bitar från vår klädproduktion. Alla exemplar är unika i färgsammansättning (vilket innebär att just den som du beställer kanske inte ser ut som den på bilden).

En ihoplappad kompis som ger ditt barn sällskap och trygghet.

CE Märkt 
Höjd: 30 cm.

Utsida 100% ekologisk bomullstrikå, stoppning av återvunnen öko-tex certifierad polyestervadd. OEKO-TEX är ett internationellt kontrollorgan som är världsledande för textilier.

En certifiering hos OEKO-TEX garanterar att produkten inte innehåller några skadliga ämnen som kan vara farliga för huden och hälsan.

Tvättas i 30 grader med liknade färger i tvättpåse. Geggamoja har sedan länge tillverkat up-cyclade produkter till barn och baby - Gosedjur tillverkade av spillmaterial från våra tidigare klädkollektioner.

Att producera kläder genererar stora mängder med spillmaterial. Genom detta sätt att jobba minimerar vi spillet, och tar bättre hand om det. Vid varje produktion samlas resttygerna från tidigare kollektioner ihop och av det tar vi fram våra gosedjursfavoriter, bland annat. Det är fantastiskt att se en ny produkt växa fram av det vi en gång redan skapat – men framförallt, detviktigaste av allt - vi bidrar till att minska vår gemensamma miljöpåverkan.

Taggar Organic Choice Upcycle
Modell: 247001
Tvättråd:
Tvättas i 30 grader, ej torktumling.

Inspireras av våra kunder @geggamojacom