menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.
shopping-bag Created with Sketch.

Du har 300 kr kvar till fri frakt!

Ny!
SPARA
20%

Unifit Vinteroverall Marinblå/Petrol 110/116

Geggamoja

1 299 kr (-20%)
1 039 kr

KOMMER PÅ LAGER 1 OKTOBER! BOKA TIDIGT RABATT TOM 30/9

Unifit är en teknisk overall med 15000 mm vattenpelare och 8000g andning. Unifit är en overall som tål tuff lek och tufft väder. Overallen har en slitstark förstärkning på rumpa och knän. Vadderingen av en återvunnen funktionspolyester gör att den anpassar sitt värmande efter ute-temperatur och efter barnets aktivitet. Midjan kan du reglera. Benslutet öppnas med blixtlås, och kan också regleras med kardborre. Luvan är avtagbar för hög säkerhet. På insidan av benet finns snölås och reglerbar benöppning i form av snodd och stopper. Perfekt för att tighta till öppningen och på så vis reglera längden på benet och förhindra onödigt slitage. Benslutet är också förstärkt med slitstark förstärkningsmaterial. I ärmen finns en mjuk och stretchig mudd som sluter tätt och inte släpper in någon snö eller luft. Ärmens öppning regleras lätt med kardborre. Vinteroverallen har avtagbar luva och många reflexer för att synas bra i mörkret.

Overallen har en smart funktion - "extended size", vilket betyder att stl/benlängden kan växa upp till en storlek. Det finns en liten söm i benets och ärmens insida som lätt sprättas upp.

Vattenpelare: 15.000 mm Andningsförmåga 8000 g Coatings: BIONIC Finish ECO®

Material:

100% Polyamid Taslan. Återvunnen polyester. 180 gsm/m2 vaddering. 15000 vattenpelare 8000 g andning. Bionic Finnish Eco.

Taggar Bionic Finnish Eko
Tvättråd:
40 grader- ej torktumling.

Inspireras av våra kunder @geggamojacom