menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

 

Villkor för att skapa konto på www.geggamoja.com och bli medlem i Klubb Geggamoja.

Geggamoja medlemsklubb är ett medlemsprogram där du som medlem får ta del av rabatter, personliga erbjudanden och VIP inbjudningar. 
Väljer du att bli medlem så kommer vi att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig alla fördelar med att vara medlem. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy, som du hittar på vår hemsida.

När du blir medlem i Geggamojas kundklubb kommer du att få marknadsföring med information och erbjudanden, förmåner, rabatter och information i nyhetsbrev samt SMS.

Som medlem kan du få personligt anpassade erbjudanden, t.ex. relevanta produktrekommendationer eller liknande baserat på din köphistorik via digitala kanaler. Syftet med detta är att skapa ett mervärde för dig som medlem så att du får erbjudanden och information om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Vårt budskap och vår kommunikation till dig blir på så sätt mer relevant. Du kan även välja om du vill uppge ditt barns ålder för att få anpassade erbjudanden utifrån dina barns ålder.

Inloggningsuppgifter till Mina Sidor

Du blir medlem genom att skapa ett konto på Mina sidor. Syftet är att du som medlem snabbt och enkelt ska kunna administrera ditt medlemskap, t.ex. ändra uppgifter. Användarnamn är den e-postadress som är lämnad i samband med medlemsregistreringen. Lösenordet skapar du som medlem själv.

Medlemskapets giltighet och upphörande.
Ditt medlemskap hos GEGGAMOJA gäller tills vidare och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap

Ändringar i villkoren.
Geggamoja har rätt att ändra medlemsvillkoren. Vi kommer att informera dig om ändringar på vår hemsida och via den mailadress du angett. Sista versionen av medlemsvillkoren finns alltid på vår hemsida.

Har du frågor om Klubb Geggamoja kontakta kundtjanst@geggamoja.com eller ring oss 08/7582882.

Vill du bli medlem?

Skapa konto här!

Vill du bli medlem?

Skapa konto här!