Just nu! Använd koden MAR20 för 20% rabatt - Gäller ordrar över 1500 Kr

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

Brinner du för ehandel? Ansök till tjänsten som Ecommerce Manager hos Geggamoja

 

Vi söker nu en E-Commerce Manager till en ny roll inom organisationen, en nyckelperson med ansvar för vidare utveckling och global satsning inom B2C.

Geggamojas produkter är redan idag framgångsrika i digitala kanaler, tack vare sin kvalitet och tilltalande uttryck. Vi har en målgrupp som gärna gör sina köp via näthandeln.

Brinner du för e-handel, digital kommunikation och möjligheterna med SEO?  I rollen kommer du att vara operativ, men ändå förstå vikten av strategi, KPI och analys. Har du tidigare arbetat med digital marknadsföring/ecommerce inom detaljhandeln kan det vara precis dig vi söker.

Om tjänsten

Som E-Commerce Manager på Geggamoja kommer du att rapportera till E-handels ansvarig, och ingå i sälj och marknadsteamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra funktioner internt i arbetsförfarandet kring den digitala plattformen och har ansvaret för kontakten med externa leverantörer inom olika områden och bidra med din expertis till bolaget.

Du kommer till exempel att:

Ansvara för att e-handelsverksamheten levererar bästa möjliga resultat och löpande analysera effektiviteten och optimera processer och flöden. Framtagande och ansvar för prognos och budget samt uppföljning och rapportering. Ansvara för kampanjplanering, produkttexter, bildmaterial och att våra produkter har rätt information och kommunikation för att förenkla till köp på www.geggamoja.com.

Tjänsten passar dig som har hunnit arbeta 2-3 år inom E-handel men som nu söker sig vidare till spännande utmaningar och du har stor möjlighet att påverka företagets E-handel framåt. I denna roll kommer man även att hantera internationalisering av geggamoja.com, anpassa marknadsföring och kommunikation till nya marknader-  du kan kort sagt alla aspekter av e-handel.

Hos oss arbetar du i en liten organisation med korta beslutsvägar och högt tempo.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande erfarenheter:

Relevant arbetslivserfarenhet inom webbadministration och e-handel gentemot B2C och B2B, gärna utanför Sveriges gränser. Erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning, dataflöden samt kunskap om hur man bygger och underhåller en e-handelsplats.

Du ska ha erfarenhet av arbete med e-handel, SEO och Google Analytics samt kunskaper inom digital marknadsföring (SEO, SEM) Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Resultatdriven, analytisk och vill arbeta mot tydliga mål och vet hur du ska uppnå dem. Flexibel inför förändrade förutsättningar och har inga problem att anpassa dig.

Som person är du strukturerad, noggrann och målfokuserad. Du arbetar effektivt och drivs av att se hur aktiviteter bidrar till ökad försäljning. Du är van att jobba team och villig att ta tag i allehanda arbetsuppgifter. Självklart har du en god social-och samarbetsförmåga.

Tjänsten är heltid.
Skicka din ansökan till sara@geggamoja.com

Plats: Danderyd
Sara Sidenbladh
+46704827292