BLACK WEEK 25%

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

Vill du jobba med design, Produktion och inköp?


Geggamoja är ett svenskt barnklädesföretag med försäljning online samt via återförsäljare i Sverige och runt om i världen. Vi brinner för hållbarhet, funktion och kvalitet. Nu söker vi en kollega till vårt design- och produktionsteam.

I din roll som produktion- och inköpsassistent på Geggamoja kommer du att samarbeta med design och inköp. I din roll ingår bl a att göra detaljskisser, och artwork för våra kollektioner och produkter. Du kommer att ha arbetsuppgifter så som beställningar från våra leverantörer, hemtagning och hantering av prover samt administration, uppföljning och bevakning av ordrar.

 Din Profil

Vi söker dig som brinner för att jobbar med design och inköp. Du har en utbildning inom textila inköp. Relevant utbildning inom Design och erfarenhet av liknande roll och arbetsuppgifter. Du behärskar felfri engelska i tal och skrift och är van vid internationell kommunikation. Ett krav i tjänsten är att du arbetar obehindrat i Adobes program och Excel, samt har allmänt goda datorkunskaper. Kunskap i mönsterkonstruktion är meriterande.

Som person är du positiv och drivande, kreativ, välorganiserad och ansvarstagande. Du är noggrann, tänker långsiktigt och har lätt för att se helheten. Att du har intresse och känsla för färg, form och design är en självklarhet. Du brinner för barnkläder/produkter och mode och är uppdaterad på de senaste trenderna inom båda områdena. Du är van att jobba team och villig att ta tag i allehanda arbetsuppgifter. Självklart har du en god social-och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder rätt person en spännande arbetsroll med möjlighet till utveckling inom företaget. Vi arbetar med ständiga förbättringar, korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett stort ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Här får du jobba med ett positivt laddat varumärke och kollegor som är riktigt bra på det dom gör. 

Tjänsten är heltid.
Skicka din ansökan till anna@geggamoja.com

Plats: Danderyd
Anna Rietz
+46707137672