Välkommen till Geggamoja

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

 GUIDE -VINTEROVERALLER

Nu är snart vintern här, och med den kommer också ett av årets viktigaste inköp - Vinteroverallen!
Nu när vintersäsongen närmar sig är det extra viktigt att ytterkläderna klarar av att hålla ditt barn varm och torr, göra dom små liven synliga i mörkret och inte minst - tåla massor av lek. Vi utvecklar våra barnoveraller utifrån kvalitet, funktion och design -
vilket bidrar till spännande detaljer och hållbara funktioner.Geggamojas Vinteroverall - Unifit är en klassisk modell som effektivt håller värmen och är vattentålig, vilket är grunden för att ytterplagg för vinterbruk ska anses som bra.

Detta är en av få vinteroveraller som försetts med ett riktigt bra antal reflexer.

"Geggamojas overall, modellen Unifit, är rejält varm och man behöver aldrig oroa sig för att barnet ska frysa, eller knöla med flera lager kläder. Tygerna håller hög kvalitet. Några nötningar syns knappt, mycket tack vare de förstärkta partierna vid knä och rumpa." Citat: Bäst i Test - 2019

Unifit - Funktion, design och kvalitet! 

När vi designar våra vinteroveraller jobbar vi med de tre ledorden - funktion, kvalitet och design. Våra vinteroveraller- I detta fall vår modell Uniflex, har följande egenskaper som vi är mycket stolta över.

❆ 15.000 mm vattenpelare 8000 g/andning
"Rent konkret är vattenpelare ett mått och en vägledning för hur mycket väta plagget tål. Vattenpelare står då för vattentätheten.
För att mäta detta testas materialet under ett vattentryck, för att se när det börjar släppa igenom vatten. Detta anges i millimeter."

❆ Vi tänker på miljön. När man ska tillverka en vinteroverall är valet av coating viktigt. Vi har valt marknadens miljövänligaste coating - Bionic finish Eco. Det är en coating som är helt fri från farliga kemikalier och flourkarboner. Skonsamt mot barnen och miljön.

❆ Säkerhet är viktigt för oss - En vinteroverall kan aldrig ha för mycket reflexer. Vi har satsat på en overall som har 360 graders täckning av reflexer- det är viktigt att ditt barn syns tydligt i vintermörkret. Overallernas luvor är avtagbara för ditt barns säkerhet. "Geggamoja är en av få vinteroveraller som försetts med ett riktigt bra antal reflexer" - Citat Bäst i Test 2019.

❆ Overallen ska hålla länge både i mått och i kvalitet! Vintersäsongen är lång och vi vet att barn sliter väldigt mycket på sin overall. Våra vinteroveraller har extra förstärkningar på knän och bakdel- detta är utsatta ställen där man inte ska snåla in med materialet. Är vinteroverallen lite lång i benen vid köp, så är det inga problem - våra overaller har en funktion i benslutet som gör att du kan med en dragsko förkorta och tajta till benslutet.  Nyhet säsongen 2020 är extended size. Läs mer om det här!

Ett barn ska inte ha en för lång overall, då finns risken att man går sönder den och det skapas läckage i overallen. Smart va!

❆ Här är ingen snö välkommen in! Snölåset är en detalj som vi arbetat mycket med. Extra brett och möjlighet att öppna upp så ett par pjäxor får plats. Vinteroverallerna har även en dragkedja på utsidan för enklare påklädnad. I ärmen finns en mjuk och stretchig mudd som sluter tätt och inte släpper in någon snö eller luft.  Ärmens öppning regleras lätt med kardborre. 

 

 

Vinteroveraller