VÄLKOMMEN TILL GEGGAMOJA

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

Lek i Geggamoja

Hitta ut och lek i Geggamoja

Att leka på en lekplats är kanske det roligaste många barn vet – vi har alla minnen från när vi va små om vår speciella lekplats. Här skapades minnen och historia.  På lekplatsen finner vi lekkamrater och fantasin sätter inga gränser.

Att klättra, gunga och busa i sandlådan uppmuntrar till lek och rörelse. Något vi på Geggamoja brinner för och tycker är viktigt. För oss är barnens säkerhet viktigt när de leker. Därför har våra plagg avtagbara luvor, reflexer och andra funktioner som underlättar för lek.

Ibland kan det vara svårt när man utanför sitt närområde att veta vart närmaste lekplats finns. Därför vill vi tipsa om appen Playway. Har du inte laddat ner den redan – så är vårt tips att gör det idag.

Ladda ner appen playway här!

Målet med Playway är att hjälpa föräldrar att skapa en roligare och mer stimulerande vardag för både sig och sina barn. Användare kan redigera all information samt lägga till nya lekplatser. Så smart.

I appen kan du även hjälpa andra föräldrar i ditt område genom att se till att informationen om lekplatserna omkring dig stämmer.

Rätt klädd för lek på lekplatsen

Vi vet alla att lek sätter höga kvalitets krav på våra kläder- därför har vi på Geggamoja fokus på att skapa hållbara och kvalitativa barnkläder. Alla våra skalkläder och vinteroveraller har förstärkningar på knän och bakdel så du inte ska behöva oroa dig för att ditt barns kläder går sönder vid lek. En produkt som vi vill tipsa om som är perfekt för lek på lekplatser är vår frilufsbyxa. En byxa i hög kvalitet, med förstärkningar på knän och bakdel. Byxan är tillverkad i ett stretch material för att vara följsamma. Blir barnet varmt kan man enkelt göra om dem till shorts- smart och hållbart tycker vi! 

Lek och bus i Geggamoja - Plagg som är tillverkade för aktiv lek