menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

Sharing is Caring!

#yesgeggamojacom

Vi älskar när vi taggas och nämns i sociala medier och ber då ibland om lov att få dela bilden/videon i våra kanaler. Materialet publiceras då främst på vår webbsida men kan också komma att publiceras i våra andra sociala kanaler, såsom vår blogg, nyhetsbrev, Instagram eller Facebook. Den text som är publicerad kan komma att komma med i originalform, eller något redigerad, ibland helt utesluten. När du får en förfrågan gällande din bild eller ditt rörliga material från oss kan vi alltså komma att dela den vidare - förutsatt att du svarar #yesgeggamojacom.
Genom att svara #yesgeggamojacom godkänner du följande villkor:
Du ger Geggamoja AB inklusive dess dotterbolag en icke-exklusiv, royaltyfri licens och rätt att använda och modifiera i nödvändig utsträckning, samt utöva immateriella rättigheter och andra äganderätter som finns däri, innehållet (inklusive eventuella foton och text därav som du har lagt upp med hashtaggen #yesgeggamojacom i marknadsförings- och reklamsyfte på Geggamojas sociala mediekanaler, nyhetsbrev och webbplatsen www.geggammoja.com. Geggamoja kan redigera och ändra innehållet efter eget gottfinnande, och du avsäger dig alla rättigheter till innehållet i syfte att Geggamoja utövar sina rättigheter som beviljats ovan.
I och med att du godkänner detta frigör du Geggamoja Ab från ekonomiska skyldigheter för användning av dina bilder. Du befriar och godkänner även personer som handlar från Geggamoja.se från alla anspråk (inklusive fordringar från tredje part) och skulder i samband med användning av bilderna enligt ovan.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta kundtjanst@geggamoja.com

Du har tittat på