Välkommen till Geggamoja

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

(4 produkter)

Filtrera
Färger (0/4 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Handskar och vantar för barn

Vi älskar praktiska och funktionella handskar för barn. Våra handskar är slitstarka och vattentäta för att barnen inte ska bli blöta och frysa. 

Fingerhandskar är bra som skidhandskar och fungerar lika bra i skolan och pulkabacken. Slitstarka som tål tuff lek och tufft väder. Slitstark förstärkning och vadderade med funktionell polyester. Impregnerade med BIONIC Finish ECO® helt fri från flourkarbonater.

Tumhandskarna passar barn som lätt fryser om fingrarna. Praktisk dragkedja på sidan som gör det lätt att dra dem över jackan. 

Båda handskarna är i samma material som skalvantar och har en vattenpelare på 10000 mm och BIONIC Finish ECO® som är en miljövänlig behandling utan skadliga kemikalier. 

Till de minsta bebisarna har vi fleecevantar som värmer de små händerna i pulkan eller vagnen. 

Vad ska jag tänka på när jag handlar handskar och vantar till barn?

Prova själv vanten eller handsken hur den känns på insidan. Känns den inte bra kommer barnet inte vilja ha på sig dem heller.

Är det mindre barn satsa då även på ett par vanthållare. De håller barnens vantar och handskar i närheten även när de inte har på sig dem. 

Se till att handskarna sitter bra och bekvämt över handleden.

Bäst att ha ett extra par i beredskap om det blir intensiva lekar i snön eller regnet. Torra handskar är alltid skönast.