menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

VARM & TORR

Ett perfekt mellanplagg - som jacka eller kalla dagar som lager 2.

Läs vår fleeceguide

(42 produkter)

Filtrera
Storlek Kläder (0/12 valda)
Färger (0/8 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Fleece och vindfleece till barn

Fleecekläder är lätta och väger nästan ingenting men värmer skönt och torkar snabbt, vilket gör att dess egenskaper passar bra till barn som gillar aktiviteter. Fleecen är naturligt stretchig vilket ger maximal rörelsefrihet. Många barn har även fleecen som en stor favorit i mellanperioden innan jackan åker på. 

Tunn fleece

Våra fleece set är av en tunnare fleece som passar bra som lager 2 under skalkläder. Den värmer men är ändå mätt och smidig. Finns både som fleecetröja, fleecejacka och fleecebyxor. 

Tjock fleece 

Pilejackorna är en tjockare fleecejacka som även fungerar som en härlig jacka under svala sommarkvällar men även höst och vår. Det är en varm fleece som håller barnet varm länge och går att kombinera med en skaljacka under vintern. 

Vindfleece

Vindfleecejackorna står emot både vind och är vattenavvisande och är många barn favorit som en höst och vårjacka. 

Den har en vattenpelare på 8000 mm och andningsförmåga på 5000 gram samt behandlad med den ekologiska BIONIC Finish ECO® som är en miljövänlig behandling som gör plagget vattenavvisande. 

Fleeceoveraller till bebisar

Vi har vanliga fleeceoveraller men även vindfleeceoveraller till de minsta barnen. I höst kommer även vår nyhet en fleeceoverall i pile fleece med matchande mössa till. 

Vilken fleece ska jag välja?

Läs gärna våran fleeceguide för att hitta de bästa fleecekläderna till ditt barn. 

https://www.geggamoja.com/i/guider-inspiration/guide-fleece.html

 

Våra fleeceplagg är tillverkade i polyester och de vind och vattenavstötande vindfleecelaggen har även BIONIC Finish ECO® som är en miljövänlig behandling helt utan skadliga kemikalier. 

Vi har fleeceplagg i lekfulla färger till enfärgade men alltid i Geggamojas färgglada skala. Mönster och färger gör att ditt barns syns tydligare.. De har även fickor och smarta funktioner som underlättar barn lek och rörelse.