menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

(91 produkter)

Filtrera
Färger (0/12 valda)
Hållbarhetsmärkning (0/2 valda)
Storlek Kläder (0/12 valda)
Storlek Trikåmössor (0/4 valda)
Storlek vantar (0/5 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Tänk på det här vid köp av ytterkläder

Barns lek kräver tåliga och slitstarka ytterkläder och eftersom vädret skiftar behöver även barnens kläder det. 

Vad behövs för ytterkläder till barn? 

Höstytterkläder är oftast fleecekläder och skalkläder, där det är lätt anpassa ytterkläder efter väder. Det är enkelt att lägga till ett fleeceplagg när det blir kyligare ute samtidigt som skaljackan och överdragsbyxorna skyddar mot regn och vind. 

Vinterytterkläderna som täckjacka, täckbyxor och vinteroverall är fodrade från början och står emot kylan effektivare. våra vinterytterkläder är fodrade med 100% återvunnen polyesterfoder. 

Skalkläder

Vår och höst passar skalkläder perfekt. En skaljacka är bra som höst och vårjacka. Och går lätt att kombinera med fleeceplagg eller täckbyxor. Skalbyxorna fungerar som ett par överdragsbyxor gjorda för att funka med lager-på-lager-principen, så att du snabbt kan ta av eller sätta på barnet ett eller flera plagg om temperatur och väder ändras. Perfekta till höst och vår. Som förälder underlättar det väldigt mycket, det kan vi lova! 

Regnkläder

Även om skalkläder håller emot vatten kan det behövas även regnkläder för barn som älskar vattenpölar. Det är även enkelt att skölja av lera och jord på dem. Ni vet ju att ju lerigare barnen blir desto roligare har de haft. Vi har set med regnjacka och regnbyxor och till hösten även fodrat regnställ för barn. 

Overall

Vinteroveraller för barn från Geggamoja finns det massor att säga om.  De är slitstarka och håller barnen varma i de kyligaste temperaturer. 

När vi designar våra vinteroveraller jobbar vi med de tre ledorden - funktion, kvalitet och design. Vi tar hänsyn till vattenpelare och andning men även säkerheten med reflexer i alla riktningar och att materialet är miljövänligt utan kemikalier. 

"Geggamojas overall, modellen Unifit, är rejält varm och man behöver aldrig oroa sig för att barnet ska frysa, eller knöla med flera lager kläder. Tygerna håller hög kvalitet. Några nötningar syns knappt, mycket tack vare de förstärkta partierna vid knä och rumpa." Citat: Bäst i Test - 2019

Fleece och ullplagg

Fleeceplagg funkar både som jacka vid kyligare sommarklimat men även som lager 2 under vintern. Vi har varm fleece till barn antingen i fleeceset med fleecebyxor och fleecetröja eller fleeceoverall till baby.  

Geggamojas vindfleecekläder är därför användbara under en stor del av året. Fleecen är tillverkad  av tre lager - Utsida i mjuk borstad fleece, mellanlager av vatten- och vindtät, med  membran som andas. Och sist, närmast kroppen, en lätt och smidig funktionsmesh.

Ullplagg i mulesingfri merinoull har de bra egenskaperna att de värmer vid kyla och svalkar vid värme. Hos oss hittar ni underställ i merinoull både som set och jumpsuit. 

Hur vet jag vilken storlek jag ska välja på ytterkläder? 

Vi har storleksguide med mått på de flesta av våra kläder för att du lättast ska hitta rätt storlek. Våra ytterkläder är lite rymligare och att vi vill man ska kunna använda sig av lager på lager principen. 

BIONIC Finish ECO®

Alla våra vind och vattenavvisande plagg som ytterplagg har Bionic Finish ECO® behandling. Det är en ekologisk behandling som efterliknar en process i naturen som förgrenar polymerer som ändrar ytstrukturen på textilfibrerna. Påminner om fåglarnas fjädrar. Den är helt fri från skadliga ämnen som flourkarboner, formaldehyd och paraffin. 

 

Läs gärna våra guider så att du hittar rätt bland våra ytterkläder till barn och bebisar.