menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 299 kr kvar till fri frakt!

(55 produkter)

Filtrera
Färger (0/9 valda)
Hållbarhetsmärkning (0/2 valda)
Storlek Kläder (0/11 valda)
Storlek Trikåmössor (0/4 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Tänk på det här vid köp av ytterkläder

Barns lek kräver tåliga och slitstarka ytterkläder och eftersom vädret skiftar behöver även barnens kläder det. 

Vår och höst passar skalkläder perfekt. Skalkläder är gjorda för att funka med lager-på-lager-principen, så att du snabbt kan ta av eller sätta på barnet ett eller flera plagg om temperatur och väder ändras. Som förälder underlättar det väldigt mycket, det kan vi lova! 

Även om skalkläder håller emot vatten kan det behövas även regnkläder för barn som älskar vattenpölar. Det är även enkelt att skölja av lera och jord på dem. Ni vet ju att ju lerigare barnen blir desto roligare har de haft. 

Vinteroveraller från Geggamoja finns det massor att säga om.  De är slitstarka och håller barnen varma i de kyligaste temperaturer. 

När vi designar våra vinteroveraller jobbar vi med de tre ledorden - funktion, kvalitet och design. Vi tar hänsyn till vattenpelare och andning men även säkerheten med reflexer i alla riktningar och att materialet är miljövänligt utan kemikalier. 

"Geggamojas overall, modellen Unifit, är rejält varm och man behöver aldrig oroa sig för att barnet ska frysa, eller knöla med flera lager kläder. Tygerna håller hög kvalitet. Några nötningar syns knappt, mycket tack vare de förstärkta partierna vid knä och rumpa." Citat: Bäst i Test - 2019

Fleeceplagg funkar både som jacka vid kyligare sommarklimat men även som lager 2 under vintern. Geggamojas vindfleecekläder är därför användbara under en stor del av året. Fleecen är tillverkad  av tre lager - Utsida i mjuk borstad fleece, mellanlager av vatten- och vindtät, med  membran som andas. Och sist, närmast kroppen, en lätt och smidig funktionsmesh.

Läs gärna våra guider så att du hittar rätt bland våra ytterkläder till barn och bebisar.