JUST NU - FRI FRAKT!

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 0 kr kvar till fri frakt!

(67 produkter)

Filtrera
Storlek Kläder (0/20 valda)
Färger (0/13 valda)
Hållbarhetsmärkning (0/3 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Pyjamasar & nattlinne till barn och bebisar

Vad ska man tänka på när man köper pyjamas till barn? 

Pyjamas till bebisar

Till de allra minsta rekommenderar vi en hel pyjamas med praktisk tvåvägs dragkedja. Att dragkedjan går att dra åt båda hållen underlättar vid nattliga blöjbyten snabbt och enkelt. Samt att heldräkten förhindrar att plagget åker upp vid rörelse. 

Pyjamas till barn

En tvådelad pyjamas passar lite äldre barn och våra pyjamasar har breda muddar vid ärm och benslut som man kan vika upp från början för att sedan vika ner i takt med att barnet växer. Ger plagget längre livslängd, bättre för ekonomisk och miljön. 

Sovpåsar till bebisar

Ett annat alternativ till pyjamas är Geggamojas sovpåsar. En sovpåse är både praktisk och skön att sova i, fördelen är om man har man som rör sig mycket i sömnen så riskerar inte sovpåsen att hamna över bebisens huvud eller att den trasslar in sig i täcket.  Sovpåsen för bebisar har en dragkedja framtill och tryckknappar nertill för att underlätta blöjbyten utan att behöva väcka bebisen. 

Material

Geggamojas pyjamasar till barn och babys håller högsta kvalité, de är tillverkade i ekologisk- GOTS certifierad bomull eller bambu. Bambuns egenskaper påminner om ull och silke, det vill säga att de svalkar vid varm temperatur och värmer vid kyligare temperatur, samt att de är ett hållbart alternativ. Båda materialen är skonsamma mot barns känsliga hud och bäddar för en god natts sömn. 

Läs mer om våra material här!