JUST NU - FRI FRAKT!

menu icon Created with Sketch. MENY menu icon close Created with Sketch.
Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.
0 shopping-bag Created with Sketch.

Du har 0 kr kvar till fri frakt!

(186 produkter)

Filtrera
Storlek Kläder (0/15 valda)
Färger (0/14 valda)
Hållbarhetsmärkning (0/6 valda)
Sortera

Visa fler fina produkter

Rätt överdel till rätt barn.

Body

Till de minsta barnen är en body eller bodysuit ett bra val. Alla Geggamojas bodys och bodysuits har tryckknappar i grenen och antingen vid halsen eller en helt omlott body. Detta för att underlätta av och påklädning samt blöjbyten. Fördelen med bodyn är att den inte åker upp i midjan som en tröja när bebisarna ligger ner. 

Vi har mjuka och sköna bodys till bebisar i ekologisk bomull, bomullsribb och i bambu. Allt för att det ska vara så skonsamt som möjligt mot bebisarnas hud men även mot miljön. 

Klänning

Klänningen är ett favoritplagg för många barn. Förutom våra klassiska Geggamojaklänningar har vi Singoalla klänningen med den söta lilla ärmen och snurrklänningen med sin vida kjol. I många av våra klänningar till de minsta storlekarna finns en inbyggd body som håller blöjan på plats. 

Tröjor

Vi har tröjor med både lång och kort ärm och i alla möjliga färger gör det enkelt att hitta sin favorit. Allt från fina skjortor i linne till avslappnande t-shirts för skola och lek. 

Skjortor

Skjortorna börjar bli mer och mer populärt bland barnen, kanske framförallt killarna. Man ser att de har linneskjorta, flanellskjorta och vita skjortor helt plötsligt. Vi hänger på trenden och har linneskjortan som är superhärlig på sommaren då den även svalkar. I höst får vi in julskjortor men även den populära skjortjackan som är en rutig skjorta med med en hoddie under. 

Zipjackan

Vår älskade favorit från Geggamoja är zipjackan. Breda muddar gör att den sitter bra och funkar perfekt som en jacka på vår och sommar och som ett lager 2 på vintern. 

Oavsett vilken överdel barnen behöver så hittar du det här.