Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av  geggamoja.com. Genom att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies OK
  • Fri frakt över 600 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig Service
Kvar till gratis frakt 600 kr
(0varor 0 kr)

Du har inga produkter i din varukorg.

Geggamoja Classic

Färgglada och randiga babykläder

Här har vi samlat vår baskollektion, barn- och babykläder för en stabil bas till barngarderoben. Klassiska Geggamoja-styles i klassiska Geggamoja-ränder. I Geggamoja Classic hittar du allt från kläder till mysiga babyfiltar i våra klassiska ränder i tre basfärger.

Ekologiska barnkläder

Många av våra plagg är dessutom försedda med smarta tryckknappar och tvåvägsdragkedjor och andra praktiska detaljer - allt för att göra klädbytena så lättsamma som möjligt. Matcha med övriga kollektionen för att få den rätta Geggamoja outfiten.

Spara tid och pengar vid köp av dina barnkläder

Merparten av våra produkter är tillverkade i ekologisk bomull och är GOTS-certifierade. Genom att välja ekologiskt ger du ditt barn det bästa idag, samtidigt som du är med och bidrar till en bättre miljö och framtid.

När du handlar dina barnkläder online sparar du både tid och energi, som du istället kan lägga på andra roliga saker. För att hitta rätt bland våra produkter har varje plagg en storleksguide och tvättråd som du kan ta hjälp av. Har du frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Läs mer
Skötbäddsdyna

Skötbäddsdyna

229 kr

Nyhetsbrev

Prenumenera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra spännande erbjudanden och hålla dig uppdaterad i Geggamojas värld!

Betalningsalternativ

© 2014 Geggamoja alla rättigheter reserverade . Produceras av Likipe Digital